white label barber producten

Ben je eigenaar van een barbershop of kapsalon en heb je nog geen eigen white label barber producten? Dan ben je dief van je eigen portemonnee.

Het vertrouwen wat jij met je klanten hebt opgebouwd is goud waard. Cosmetica distributeurs weten dat ook en maken daar volop gebruik van. Zij zien jouw winkel als uithangbord voor hun merken. Wist je bijvoorbeeld dat een haarproduct wel 3x over de kop gaat voordat het aan jouw wordt verkocht? Je bevindt je dus bijna aan het einde van de verkoopketen en daarom zijn je marges vaak teleurstellend laag.

Profiteer zelf van de reputatie waar je zo hard voor hebt gewerkt en maak vandaag nog je eigen white label barber producten.

 • Breed assortiment

  Verzorg je klanten van top tot teen.

 • Kies je eigen geur en verpakking

  Maak je producten eigen door zelf de geur en verpakking te kiezen.

 • Verlaag je kostprijs met wel 75%

  Koop direct van de fabrikant en profiteer van een lagere kostprijs.

 • Begin al vanaf 24 stuks

  Begin klein en loop geen onnodig risico.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Werkwijze

white label barber producten binnen handbereik

1

Kies je formule

Vermijd dure, langdradige ontwikkeltrajecten en start jouw merk direct met bewezen white label barber producten. Verras je klanten met je eigen producten en zet je concurrenten buitenspel. Bepaal zelf met welke producten je wil beginnen en voor hoeveel je ze wil verkopen. Kies uit een breed assortiment aan haar- en baardproducten en zet jouw merk op de kaart.

Kies je geur en verpakking

Het leuke aan ons concept is dat je zelf jouw white label barber producten kan personaliseren. Wij bieden elk product in ons assortiment aan in 2 geuren met 2 of 3 verpakkingsopties. Zo zijn er in totaal meer dan 20 combinaties mogelijk! Dit geeft je de kans om jouw producten echt eigen te maken. Je klanten zullen versteld staan van de professionele uitstraling van je merk. Wij zien bij onze afnemers dat dit de verkoop van producten flink kan verhogen!

2
3

Ontwerp je etiketten

Prachtige etiketten zijn de kers op de taart van jouw white label barber producten. Ontwerp eenvoudig je eigen etiketten met behulp van onze handige sjabloontjes. Ben je zelf niet zo een tekentalent? Maak dan gebruik van onze ontwerpservice en ontvang etiketten afgestemd op jouw wensen. Onze etiketten komen in 4 verschillende finishes; standaard wit, glanzend goud, glanzend zilver of mat zilver. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op!

FAQ

Veelgestelde vragen

Zet de eerste stap

Vertel, wat wil je maken?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.