Private label haarproducten; met precisie ontworpen

Private label haarproducten ontwikkelen en produceren is een dure grap.

Daarom hebben wij Branded Hair Products opgericht, met als doel starters en MKB-ondernemers een kans te geven om hun private label ambities waar te maken zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten!

Lanceer je eigen private label haarproducten vanaf 250 stuks per product. Personaliseer één van onze basisformules of ontwikkel je eigen formule voor een vast bedrag. Onze service is volledig ‘turnkey’, dit houd in dat we het gehele traject van ontwikkeling tot en met testen en produceren uit handen nemen. Aan het einde van het traject ben je dus klaar om je private label haarproducten te verkopen op de Europese markt.

Let op, elke maand accepteren we maar 10 nieuwe ontwikkelopdrachten. Wees er dus snel bij!

 • Ontwikkel je eigen formule

  Ontwikkel voor een vast bedrag je eigen cosmetica formule.

 • Gratis PIF & CPNP registratie

  Wij zorgen ervoor dat je formule voldoet aan de wet- en regelgeving.

 • Krijg een vast contactpersoon

  Voor elk project krijg je een vast contactpersoon toegewezen.

 • Begin al vanaf 250 stuks

  Begin klein en loop geen onnodig risico.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Werkwijze

private label haarproducten binnen handbereik

1

Vertel ons je ideeën

Maak kennis met je contactpersoon en vertel wat je plannen zijn. Samen doorlopen jullie per product een uitgebreide vragenlijst, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van jouw wensen. Je antwoorden vormen de blauwdruk van je product; wees dus zo concreet mogelijk! Na het invullen van de vragenlijst bespreken we je wensen intern. Als blijkt dat je product goed in ons straatje past dan ontvang je snel een passend voorstel.

Jij ontvangt proefmonsters

Yes, we mogen aan de slag! Als eerst gaan we je formule op papier uitwerken. Onze formuleerders doen grondig onderzoek en bedenken een passende samenstelling. Deze formule gaat vervolgens naar ons R&D lab, waar we je eerste monster fabriceren. Ben je nog niet helemaal tevreden met het resultaat? Dat is geen probleem, geef ons je feedback en wij passen het aan!

2
3

Wij testen & produceren je product

Ben je tevreden met je formule? Dan gaat je product in test. Afhankelijk van de samenstelling, testen we je formule op stabiliteit en/of conservering. Voor het uitvoeren van deze tests rekenen wij geen extra kosten! Wij starten pas met produceren wanneer we de stabiliteit van je formule kunnen garanderen. Na goedkeuring kopen wij je grondstoffen in en begint de ketel met draaien. Binnenkort ontvang je jouw eigen private label haarproducten!

Expertise & kennis

Benieuwd wat we voor je kunnen maken?

FAQ

Veelgestelde vragen