Private label cosmetica kleine oplage; voor startende merken met grote ambities

Wil jij een eigen private label cosmetica lijn oprichten, maar schrik jij ook zo van de hoge minimale afnames bij fabrikanten? Word je telkens geconfronteerd met minimums van 1.000, 2.000, 5.000 of zelfs 10.000 stuks per product?

Geen zorgen, bij ons kan je terecht voor private label cosmetica kleine oplage. Begin jouw eigen verzorgingslijn met maar 250 stuks per product! Kies ervoor om één van onze basisformules te personaliseren in kleur, geur en extracten of ontwikkel je eigen formule vanaf nul. Samen vinden wij vervolgens te meest bijpassende verpakking en ontwerpen wij je etiket en omdoosje.

Onze service is volledig ‘turn-key’, dit betekend dat wij je begeleiden van ontwikkeling tot en met wet- en regelgeving en productie. Wij ontzorgen je dus gedurende het volledige traject.

 • Ontwikkel je eigen formule

  Ontwikkel voor een vast bedrag je eigen cosmetica formule.

 • Gratis PIF & CPNP registratie

  Wij zorgen ervoor dat je formule voldoet aan de wet- en regelgeving.

 • Krijg een vast contactpersoon

  Voor elk project krijg je een vast contactpersoon toegewezen.

 • Begin al vanaf 250 stuks

  Begin klein en loop geen onnodig risico.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Werkwijze

Private label cosmetica kleine oplage; van idee naar eindproduct

1

Ontwikkel je formule

Maak kennis met je contactpersoon en duik de producten in! Personaliseer één van onze basisformules uit onze uitgebreide catalogus of ontwikkel een compleet nieuwe formule. Het leuke aan ons concept is dat je inbreng hebt op de formule, zelfs als je voor een basisreceptuur kiest! Kies bijvoorbeeld je eigen geur, voeg verschillende oliën of extracten toe en beïnvloed te textuur door te samenstelling dikker of dunner te maken. Dat is nog eens private label cosmetica kleine oplage!

Kies je verpakking

Een goed product verkoopt zichzelf niet, daarom is het cruciaal dat jouw verpakking uit de schappen springt. Wij bieden onze klanten een onbeperkt aantal opties aan verpakkingen, sluitingen, etiketten en omdoosjes. Je contactpersoon zal je verbinden met verpakkingsleveranciers die een bijpassend assortiment aanbieden. Kies bijvoorbeeld uit bio-plastic, luxe glas of aluminium. Hulp nodig met het ontwerpen? Ook dan bieden we oplossingen. Onze designers helpen je graag verder. Samen vinden we een verpakking die het beste bij jouw merk en product past.

2
3

Ontvang je productie

Bam, je product is klaar voor productie! Plaats je bestelling en na circa 8 weken ontvang jij jouw eigen private label cosmetica kleine oplage bezorgd op locatie. Gedurende het traject hebben we je formules uitgebreid getest op stabiliteit en conservering. Vervolgens registreren we jouw producten op het CPNP. Je kan er dus zeker van zijn dat jouw producten helemaal klaar zijn voor de verkoop!

Expertise & kennis

Benieuwd wat we voor je kunnen maken?

FAQ

Veelgestelde vragen