Op maat gemaakte cosmetica voor

Hoe mooi zou het zijn als de liefde die jij hebt voor jouw ambacht, ook terug te zien is in de producten die je verkoopt? Wij helpen je die droom te realiseren. Krijg inspraak op de formules en kies je eigen geur en verpakking. Dat allemaal voor een minimum afname van 24 stuks.

65% hogere winstmarge

Vergeleken met A-merken

Minimum afname: 24 stuks

Groei in je eigen tempo

Eigen geur & verpakking

Jouw merk, jouw producten

jouw lijn binnen handbereik Onze methode

Dure ontwikkeltrajecten en beperkte product personalisatie is verleden tijd dankzij onze unieke Branded Hair Products methode.

Stap 1 Kies je formule

Of je nu op zoek bent naar haar-, baard- of huidverzorgingsproducten, wij kunnen je helpen. Kies uit onze selectie aanpasbare basisformules of doe mee aan de ontwikkeling van een nieuw product!

DSC_0416
DSC_0643

Stap 2 Stel je product samen

Elk merk is uniek, dus waarom zou je jezelf beperken tot een saai standaard potje? Samen kijken we welke geur en verpakking het beste past bij jouw merk. Jij noch jouw klant heeft niks aan copycats ;).

Stap 3 Ontwerp je etiket

Ontwerp je eigen etiketten met behulp van onze templates of laat ons de verpakking voor je ontwerpen. Ontwerp services beginnen vanaf €175. Zie onze logo of label ontwerp pagina’s voor meer info.

DSC_0617

Stevig en flexibel Matte clay

Deze veelzijdige styling klei geeft het haar een langdurige, kneedbare, maar toch stevige hold met een matte finish. Voor het beste resultaat, gebruik op korte tot halflang kapsels.

DSC_0661

100% natuurlijk Face & beard oil

Deze niet-vette olie voedt de huid en laat de baard zacht aanvoelen. Jojoba-olie voorkomt droogheid, jeuk en irritatie. Marula-olie verrijkt de baard met antioxidanten.

Private label perfume

Alternativen Iets anders?

Naast ons assortiment aan haar- en baardverzorgingsproducten bieden we ook op maat gemaakte huidverzorging aan. Staat jouw product er niet tussen? Neem dan contact op.

DSC_0745

Bespreek de mogelijkheden Maak een afspraak

Naam(Required)
E-mailadres(Required)
Producten(Required)