Eigen parfumlijn beginnen; start met slechts !

  • Begin vanaf 100 stuks

  • Ontwikkel je eigen geur

  • Kies je fles en doosje

Wil jij jouw eigen parfumlijn beginnen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Parfum is veel meer dan alleen maar een lekker luchtje, het is een beleving, verhaal of ervaring vertaald in geur. Verfijnde aroma’s die herinneringen opwekken, zelfvertrouwen geven en de eindgebruiker doet transformeren in een beter versie van zichzelf.

Als echte geurliefhebber zal je ongetwijfeld bepaalde ideeën of visies voor jouw nieuwe lijn hebben. Aan ons de taak om deze visie om te zetten in werkelijkheid! Bepaalde geurnoten en aromas spreken verschillende doelgroepen aan. Fris, aromatisch en zoet is jong. Bloemig is vrouwelijk, houtig is mannelijk en kruidig ruikt old-school, luxe of professioneel. Tijdens onze ‘discovery session’ nemen wij je mee op een reis door de zintuigen. Samen ontdekken wij wat jouw doelgroep aanspreekt en ontwikkelen wij aan de hand daarvan een geur.

Je eigen parfumlijn beginnen is ingewikkelder dan alleen enkel een geur samenstellen. Er komt namelijk veel meer bij kijken. Zo is het belangrijk dat je nieuwe parfums voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Je wilt toch niet dat de NVWA straks op de stoep staat?

De verpakking van je product moet functioneel zijn, niet lekken en vooral klasse uitstralen. Eventuele doosjes rondom je fles moeten stevig zijn met een kwalitatieve uitstraling. Gelukkig sta je er bij ons niet alleen voor. Onze service is namelijk volledig ‘turn-key’, dit houd in dat wij je begeleiden van ontwikkeling tot en met productie.

Wij zijn jouw kompas binnen de veelzijdige wereld van parfums. Neem vandaag de eerste stap en start jouw eigen parfumlijn met slechts 100 stuks.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Werkwijze

Je eigen parfumlijn beginnen in drie stappen

1

Deel je wensen met ons

Je eigen parfumlijn beginnen start bij ons met een ‘discovery session’. Het doel van dit eerste gesprek is om jouw wensen duidelijk in kaart te brengen. We zullen je vragen naar jouw voorkeur, voorbeelden van bestaande parfums die je lekker vind en je doelgroep. Zo kan het dat je bijvoorbeeld een bestaand designerparfum wil nabootsen of juist je eigen creativiteit los wil laten. Vervolgens mag je uit onze ‘discovery kit’ enkele geurmonsters ruiken en je mening geven, zodat wij een concreet profiel kunnen opstellen. Dit profiel vormt de blauwdruk van jouw eigen parfum.

Jij ontvangt samples

Na 8-12 weken wachten ontvang je jouw geurmonsters. Meestal maken wij drie varianten van je gewenste parfumolie welke wij verwerken in jouw gewenste oplossing (Eau de Cologne, Eau de Toilette of Eau de Parfum). Hier kan je vervolgens feedback op geven en eventuele aanpassingen doorgeven. Wees vooral specifiek, dan kunnen onze parfumiers jouw samenstelling tot in de puntjes personaliseren. Pas wanneer je helemaal tevreden bent gaat je parfum in productie.

2
3

Kies je flesje en doosje

Voel jij je geïnspireerd door grote designer merken met mooie uitbundige flessen? De juiste verpakking is essentieel om jouw parfum tot leven te laten komen. Kies uit verschillende elegante flessen, beschikbaar voor lage aantallen. Personaliseer je fles met verschillende soorten doppen van goud tot en met hout. Geef vervolgens jouw parfum net dat stukje ‘je ne c'est quoi’ met een kwalitatief omdoosje wat het product af maakt. Wil je groots afnemen? Dan kunnen wij maatwerk verpakkingen leveren van designer kwaliteit. In unieke maten en vormen, gemaakt van exclusieve materialen.

Wij keuren en produceren

Hoor je de machines al bonzen? Yes, we mogen in productie! Je formule is ontwikkeld, verpakking is gekozen en doosje is ontworpen. Vervolgens testen we je parfum op stabiliteit en compatibiliteit met je gekozen verpakking. Na goedkeuring van het lab zetten we de productie voort. Binnen 8 weken ontvang je jouw eigen op maat gemaakte parfum. Hoe leuk is dat?

4

Expertise & kennis

Je eigen parfumlijn uitbreiden met andere cosmetica?

Smaakt een eigen parfumlijn beginnen naar meer? Zou het niet tof zijn als jouw parfum verwerkt kan worden in een shower gel, wat dacht je van een aftershave, of toch een haarmousse? Benieuwd naar de mogelijkheden? Zie dan onze catalogus!

FAQ

Veelgestelde vragen