Van keuken naar cosmetica fabriek

Welkom bij Branded Hair Products, waar passie voor cosmetica en innovatie samenkomen! Neem een kijkje achter de schermen in onze cosmetica fabriek! In juli 2021 richtten Vincent Coté en Danny Tio samen Branded Hair Products op, met als doel bedrijven, zowel groot als klein, te ondersteunen bij het ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte haarcosmetica.

Onze cosmetica fabriek begon in een bescheiden laboratorium in de keuken van Vincent, maar hier groeiden we al snel uit. Naarmate ons bedrijf zich ontwikkelde, zagen we een opvallend patroon. Startende merken met mooie ideeën, waren niet in staat om hun visie werkelijkheid te maken door een gebrek aan know-how. Dat was voor ons het keerpunt. We besloten om voor onze klanten een allesomvattend pakket te creëren, waarbij flexibiliteit en toegankelijkheid voorop staan; elk merk is tenslotte uniek! Na meer dan een jaar ontwikkeling hebben we een systeem gecreëerd dat merken, ongeacht hun omvang, volledig ontzorgt van productontwikkeling tot en met positionering in de markt.

Als merkeigenaar of productmanager begrijp je als geen ander hoe uitdagend en kostbaar het kan zijn om een nieuw merk te lanceren. De werkzaamheden zijn intensief en tijdrovend. Ook het vinden van de juiste cosmetica fabriek is vaak een eindeloze klus.

Wij begrijpen dat maar al te goed. Gedurende de jaren hebben wij ons private label ecosysteem zo ingericht dat bedrijven hun eigen merk kunnen lanceren, zonder enorme hoeveelheden tijd en geld te hoeven besteden. Inmiddels hebben wij meer dan twaalf langetermijnpartners, die elk op hun eigen unieke manier bijdragen aan jouw merk. Of het nu gaat om op maat gemaakte cosmetica formules, vakkundig ontworpen verpakkingen of unieke etiketten; wij bieden je de bouwstenen om een onderscheidend merk neer te zetten.

Bij Branded Hair Products streven we ernaar om de lancering van jouw cosmetica merk zo soepel mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op zaken die voor jou het belangrijkst zijn. Dus, zoek je deskundige begeleiding bij het starten van jouw cosmetica merk? Plan dan een kort introductiegesprek in met één van onze experts en deel je ideeën. Zo bespaar je tijd, geld en wordt je geheel ontzorgd. Samen brengen we jouw visie tot leven!

Teamleden

Ontmoet ons talent

050edbf8ab4bd26bf9b09bf81a4657c2575ccab330a948f3dae12b45ab3114af-I

Managing Director

Vincent Coté

1f7131b311270133593c1b682f01aceaaea760717196b4204c63d1a1e4b5ef10-I

Office Coördinator

Justyna Podawca